Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
rafiki, a jednak ,tak jak myślałem ,to jest budynek o podwyższonym standardzie ,być może tam właśnie są mieszkania dwupoziomowe ,o których wcześniej pisałem i być może tam właśnie mieszkał Diatłow
-
-
Siergiej gdzies kolo basenu mieszkal. Piwnice Jupitera ciekawe ale chyba jakies wysokie kalosze trzeba zabrac a widzac te znaczki to i dozymetr wskazany
Zostaw komentarz:
-
-
sebastian7905, Biały Dom, Aleja Lenina 32/13 - http://wikimapia.org/10996111/pl/Bia...a-Lenina-32-13
W sumie niedaleko szpitala, na przeciwko domu kultury i hotelu
Zostaw komentarz:
-
-
mieszkanie Siergieja Akulina
Prypeć, Lesi Ukrainki nr 34 mieszkanie 84 - 3 pięro dla ułatwienia (ukraińcy nie liczą parteru ,jest od razu 1 piętro)
Anatolij Diatłow
mieszkał gdzieś przy alei Lenina - czasami piszą ,że w białym domu (nazwa potoczna) i teraz zadanie dla wszystkich znaleźć dokładny adres zamieszkania
Anatolija i gdzie jest ten biały dom
Zostaw komentarz:
-
-
kkocis, no to teraz i my czekamy na pocztówki
micrusec, nie ma problema ,dawaj z nami ,do elektrowni nie idziemy ,ale przejeżdżał będziesz codziennie ,zdjęcie pewnie też zrobisz
[ Dodano: Pon 26 Paź, 15 19:29 ]
ciekawe zdjęcia z Jupitera
Zostaw komentarz:
-
-
Pewnie Siergiej nie miał po drodze
Zakładając 20 października doszła w 6 dni, niezły czas.
Zamieszczone przez micrusecTo jeśli będzie możliwość i pozwoli mi zdrowie a nie stanowicie zamkniętego kręgu wybrałbym się.
Zostaw komentarz:
-
-
Wlasnie dotarla moja kartkaCiekawa sprawa bo wysylalismy 16 wrzesnia a datownik z poczty 20 pazdziernika wiec pytanie czy miesiac przelezala na poczcie czy miesiac u Siergieja
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakW przyszłym roku jedziemy raz jeszcze
Na chwile obecna temat obserwuję i czytam co będzie się w nim pojawiać.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905naprzeciwko hotelu Polesie ,tan koło budki telefonicznej ,gdzie był sklep z meblami ,jest blok z mieszkaniami o wyższym standardzie ,może to tam ?
Zamieszczone przez micrusecJuż wróciliście z tej wyprawy ? Organizujecie jeszcze coś ?
Zostaw komentarz:
-
-
micrusec, już dawno wróciliśmyponad miesiąc temu
za rok chcemy jechać znowu
Zostaw komentarz:
-
-
Już wróciliście z tej wyprawy ? Organizujecie jeszcze coś ?
Zostaw komentarz:
-
-
oolsztyniak,
naprzeciwko hotelu Polesie ,tan koło budki telefonicznej ,gdzie był sklep z meblami ,jest blok z mieszkaniami o wyższym standardzie ,może to tam ?
Zostaw komentarz:
-
-
dobra no to czekamy dalej na te kartki
jakbyś chciał komuś wysłać życzenia świąteczne to latem musisz już kupować kartki świąteczne
[ Dodano: Pią 23 Paź, 15 15:57 ]
dwupoziomowe mieszkanie w bloku w Prypeci
Zostaw komentarz:
-
-
Pytałem o te kartki, niekiedy i 3 miesiące idą.
Normą podobno jest około 8 tygodni.
Zostaw komentarz:
-
-
tu fajny filmik jak wygladala prypec latem 1986 r juz po wysiedleniu mieszkancow
a tak na marginesie - czy do kogos z ekipy dotarla w koncu kartka ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905Jakbyście się zastanawiali gdzie są te wszystkie rzeczy pozostawione przez mieszkańców Prypeci w ich domach
Zostaw komentarz:
-
-
oolsztyniak, ale to nie było nagrywane w Prypeci ,to co tu porównywać
Jakbyście się zastanawiali gdzie są te wszystkie rzeczy pozostawione przez mieszkańców Prypeci w ich domach
A tu fajny filmik ,jak powstawało miasto Prypeć oraz elektrownia
Zostaw komentarz:
-
-
Warto obejrzeć jak ktoś chce zobaczyć Prypeć.
Nie ma co aż tak bardzo go krytykować
Zostaw komentarz:
-
-
to prawda cienki film....niskobudżetówka kichowata. wczoraj na cda fragmentami widziałem, całego nawet mi się nie chciało tracić czasu. A zatem koment nie aktualny :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
Też go widziałem, słaby jest
Ale co nie co pokazuje o Prypeci
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: